Meet the locals Mateu Casañas, soci i xef del restaurant Compartir
Mateu Casañas, soci i xef del restaurant Compartir
Pots Compartir a Cadaqués... i Disfrutar a Barcelona

Pots Compartir a Cadaqués… i Disfrutar a Barcelona. Així defineixen els dos projectes que encapçalen com a equip en Mateu Casañas, l’Oriol Castro i l’Eduard Xatruch. Els tres socis i xefs dels restaurants Compartir, de Cadaqués, i Disfrutar, de Barcelona, es van conèixer i formar professionalment al prestigiós restaurant elBulli.

Amb l’objectiu d’oferir un nou concepte de “pica-pica”, a partir d’una cuina tradicional amb petits tocs d’avantguarda i diferenciant-se de l’alta gastronomia del Disfrutar, van obrir el Compartir l’abril del 2012.

En aquesta entrevista, un dels xefs, Mateu Casañas, ens explica en què consisteix aquest projecte, basat en plats per compartir en un entorn idíl·lic del Cap de Creus, com és Cadaqués, i en un ambient distès i acollidor.

Com a rosinc i ferm defensor dels plats de mar i muntanya de l’Empordà, ens parla molt bé d’una de les propostes del Compartir que ens evoca al 100% el Mediterrani… i que només de pensar-hi a nosaltres ja se’ns fa la boca aigua! Vols saber quina és?

Enregistrat per: TV Girona. Guió i edició: Neorg