Imprescindibles La Ruta del Vi DO Empordà
La Ruta del Vi DO Empordà
Entre paratges insòlits

Descobreix els secrets de l’elaboració del vi de qualitat DO Empordà a través dels més de 30 cellers que obren les seves portes, envoltats de vinyes de més de 30 anys d’edat, alguns dels quals, amb vistes al mar, gaudeixen dels primers raigs de sol de la Costa Brava.

Celler Martín Faixó, Cadaqués. Autor: Joan Divi Figueras
  • Sabies que l’Empordà té una llarga cultura del vi, que començà a l’antiga ciutat grega d’Empúries, al segle VI aC?

  • T’agrada el mar? Visita els diferents cellers DO Empordà que trobaràs tant a Palamós com a Calonge, a Cadaqués o a Colera, amb unes prestigioses vistes al Mediterrani.

  • Ets més d’interior? A Pals, Peralada, Capmany, Torrent, Rabós d’Empordà, Garriguella, Espolla o Fonteta, entre molts altres municipis, apreciaràs les virtuts dels vins de qualitat de l’Empordà de la mà d’enòlegs experts que et guiaran per les seves instal·lacions.

  • Més de 30 cellers de l’Empordà obren les seves portes i ofereixen visites guiades en diferents llengües per a tots els públics d’aquí i d’arreu.

  • No te’n vagis després d’un tast de vins. Alguns cellers també et proposaran dormir entre vinyes i altres entitats del voltant, fins i tot t’oferiran la possibilitat de gaudir de tractaments de vinoteràpia.

  • Ah! I com a bon català, si t’ho permeten gaudeix l’endemà d’un autèntic esmorzar de forquilla amb productes ecològics de la mateixa finca.

Coneix totes les empreses que formen part de la Ruta del Vi DO Empordà clicant aquí!

Comparteix