Imprescindibles Activitats i territori
Activitats i territori
Experiències enogastronòmiques úniques

Una terra afavorida per la natura, amb un paisatge singular i una rica varietat de productes durant tot l’any, permet viure experiències enogastronòmiques del tot originals. Diferents entitats posen al nostre abast un ampli ventall d’activitats per gaudir de l’autèntica essència de la nostra gastronomia i del nostre territori.

Cap de Creus. Autor: Joan Divi Figueras
  • Navegar per la Costa Brava degustant la garota o la gamba de proximitat, originària de Palamós, a bord d’un veler de l’equip de Tela Marinera.

  • “Per a cada vi, una peça musical”. La Gastronòmica ofereix l’activitat denominada ‘Vi de Cello’ on podràs gaudir d’un tast vins DO Empordà acompanyat de peces musicals de la mà d’una violoncel·lista, i que té lloc a diferents cellers de l’Empordà.

  • L’empresa Naturalwalks organitza un maridatge de vins entre flors, per posar a prova els nostres sentits del gust, l’olfacte i la vista tot creuant vinyes gironines, així com la recollida de bolets durant els mesos de tardor.

  • Glops d’Història ens proposa endinsar-nos en els orígens de la cultura del vi de l’Empordà a través de diferents rutes pel territori i tasts de vins DO Empordà.

  • Navegar en caiac des des de Llançà fins a Cap Ras, contemplant una preciosa panoràmica de les vinyes verdes del Cap de Creus i l’Albera des del mar i, finalment, participar a un tast de vins. Un Enocaiac organitzat per SK Kayak i el celler Hugas de Batlle i que forma part de la Ruta del Vi DO Empordà.

Comparteix