El territori

La Costa Brava i el Pirineu de Girona

El territori ideal per als amants de l’enogastronomia

A només una hora de Barcelona, Girona és un territori enogastronòmic únic, des d’on Ferran Adrià amb El Bulli i els germans Roca van reinventar la cuina mundial, i on la innovació culinària es manté a un nivell estel·lar als setze restaurants amb vint-i-una estrelles Michelin.

Vine i descobreix els nostres vins i la nostra cuina de tradició centenària, de mar i de muntanya, centre de qualsevol esdeveniment social en restaurants, fires i jornades enogastronòmiques d’arreu del territori.

La Costa Brava i el Pirineu de Girona som una terra afavorida per la natura, on les muntanyes es troben amb el mar Mediterrani i on el paisatge ofereix una rica varietat de productes durant tot l’any: els vins i els olis de la DO Empordà, l’arròs de Pals, les anxoves de l’Escala, la gamba vermella, els eriçons de mar, els fesols de Santa Pau, els formatges de pastor, els embotits artesanals… són els protagonistes principals dels mercats i de les nostres taules.

Els cellers de la Ruta del Vi DO Empordà i els productors del territori t’obren les seves portes de bat a bat per posar experiències úniques al teu abast i fer-te gaudir de l’essència gironina més autèntica.

Vivències amb substància i identitat. A Girona, la gastronomia no és només una manera de menjar i beure sinó tot un estil de vida que ha anat guanyant popularitat entre els visitants fins arribar a convertir-se en un dels principals atractius turístics de la zona gràcies a les nombroses experiències enogastronòmiques que s’hi poden viure.

T’hi esperem! Per a més informació www.costabrava.org

El territori