Be Inspired Primavera Vívid, el festival del vi
Mas Llunes, Garriguella. Festival Vívid. Autor: Borja Balsera
Vívid, el festival del vi
On l’Empordà es converteix en l’epicentre de l’enoturisme a la Costa Brava

Des de la Ruta del Vi de la DO Empordà s’organitza cada mes d’abril el Vívid, el festival de vi que converteix l’Empordà en l’epicentre de l’enoturisme a la Costa Brava i a Catalunya, amb un programa de propostes exclusives perquè els visitants puguin descobrir la viticultura a la nostra regió.

Dins la Ruta del Vi DO Empordà, s’ofereix una extensa programació enoturística

Cada any innovem i presentem noves activitats. Durant tot el mes d’abril, es programen per diferents espais de les comarques de l’Alt i el Baix Empordà tallers familiars, passejos sensorials, esmorzars entre vinyes, visites guiades, monòlegs o recitals de poesia maridats, concerts de jazz, blues o swing, amb tastos de vins en espais singulars com Sant Pere de Rodes o el monestir de Sant Quirze de Colera, rutes de tapes creatives en alguns pobles o ciutats, espectacles de màgia acompanyats de vins de la DO Empordà…

I si amb tot això encara no en tens prou, també oferim a tots els públics els Menús Vívid, menús degustació maridats que tenen lloc durant uns dies concrets, portes obertes a museus o packs amb ofertes en alguns allotjaments.

Quan parlem de Vívid, parlem del festival del vi i del mes de l’enoturisme a la Costa Brava per excel·lència. T’hi escaparàs?

Coneix les experiències enoturístiques programades cada any al web de vivid.costabrava.org

Comparteix